Křížovkářský
ráj

Diskuzní fórum

Vítejte na diskuzním fóru Křížovkářského ráje. Ve svých příspěvcích se prosím vyvarujte komerčním sdělením a vulgárním či hanlivým výrazům. Příspěvky, které neodpovídají výše uvedeným podmínkám, mohou být smazány.

?
Kde se dozvím,jestli jsem vyhrála a nebo ne?Přijde mi to na mail nebo kde to najdu?Díky :)
Pohroma Stierandová před 6 lety 0 Odpovědět

Re:?
Dobrý den. O výhře Vás budeme informovat mailem, a také zde na webu budou zveřejněni výherci.
Ivet před 6 lety 0 Odpovědět

ch
Může mi někdo poradit, jak se do křížovky píše písmeno CH. Děkuji.
Lenka před 6 lety 0 Odpovědět

Re:ch
C šipka zpět H
Ivet před 6 lety 0 Odpovědět

Re:ch
ch napíšete tak,že do políčka napíšete c a pak do toho samého políčka ještě jednou kliknete za c a napíšete h.
anna před 6 lety 0 Odpovědět

Re:Re:ch
NESMYSL CH LEVÝ ALT C PRAVÝ ALT H HAHAHA!!
JONY19 před 6 lety 0 Odpovědět

Zobrazit všechny reakce na příspěvek
ukládání
Chtěla bych se zeptat, proč mě u malovaných křížovek dost často nejde ukládat jako vyluštěné. A taky mě to často vyhazuje, takže se musím znovu přihlašovat.
Milena Fastnerová před 6 lety 0 Odpovědět

Registrace
Dobrý den, chtěla jsem se registrovat, je tam kolonka, že souhlasím s podmínkami registrace. Kde si můžu podmínky registrace přečíst? Nějak jsem to nenašla. Monika.
Monika Šnajdarkova před 7 lety 0 Odpovědět

Re:Registrace
http://www.krizovkarsky-raj.cz/homepage/terms-and-conditions
admin před 7 lety 0 Odpovědět

Re:Registrace
Registrace Vás k ničomu nazavuje.
admin před 7 lety 0 Odpovědět

NELZE VLOŽIT VÝRAZ ANI LEGENDU
Hledaný výraz ESTER Legenda JMÉNO MODERÁT. KOČIČKOVÉ « Vaše předchozí hledání ESTER Upravit • ŽENSKÉ JMÉNO (19.12.) • MANŽELKA KRÁLE ACHAŠVEROŠE • POSTAVA OPERY:FISCHER - ROMEO, JULIE A TMA • VÍNAN • SLOUČENINA KYSELIN A ALKOHOLŮ • ČÁST STARÉHO ZÁKONA • ŽIDOVSKÉ ŽENSKÉ JMÉNO • JMÉNO KRUMBACHOVÉ PROSTĚ TO TAM LZE NAPSAT, ALE NELZE VÁM TO ODESLAT. A TO VŽDY, KDYŽ JE NĚKDE V SEZNAMU LEGEND DELŠÍ TEXT => TABULKA SE NĚJAK "ZLOMÍ" A ZMIZÍ MOŽNOST "ULOŽIT".
BABIČKA BERLIČKA před 7 lety 0 Odpovědět

vklady legend
AD VKLAD LEGENDY /kopie problému níže/ × Upravit slovo MARKA Upravit Odstranit Přidat legendu BÝVALÉ NĚM.PLATIDLO Upravit Odstranit ZNÁMKA Upravit Odstranit POHRANIČNÍ ÚZEMÍ FR.KÉ ŘÍŠE Upravit Odstranit POSTAVA OPERY:SUCHOŇ - KRÚTŇAVA Upravit Odstranit PLATIDLO ESTONSKO (DŘ.) Upravit Odstranit PLATIDLO FINSKA Upravit Odstranit KDYŽ CHCI UPRAVIT NAPŘ. O: --- BÝVALÁ NĚMECKÁ MĚNA ---, TAK TO SICE UPRAVÍM, ALE UŽ TAM NA TÉ OTEVŘENÉ STRÁNCE /s tmavým pozadím/ NENAJDU "ULOŽIT ZMĚNY", ALE NAHOŘE VPRAVO JE JEN KŘÍŽEK (x) A NAD NÍM SE OBČAS OBJEVÍ COSI JAKO MINUS/POMLČKA (-), A TAK NEVÍM, JAK TAM TU LEGENDU DOSTAT. NĚKOLIKRÁT JSEM NA TO CVAKLA, ALE STRÁNKA ZMIZÍ A MNOU UVEDENÁ LEGENDA SE NIKDY NEOBJEVÍ. (!!! NECHÁPU !!!) Veškeré Vámi provedené změny budou zaznamenány, ale projeví se až po schválení editorem tohoto slovníku. Chcete-li aby Vámi provedené změny měly ve schvalovacím procesu větší prioritu, přihlašte se prosím. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete se registrovat.
BABIČKA BERLIČKA před 7 lety 0 Odpovědět

Re:vklady legend
Veškeré změny v slovníku musím schválit tak to něco trvá dokud se to projeví na webu. Díval jsem se na způsob jak jsou kladeny změny, ale vše jde tak jak má. P.S.: Minulý týden jsem měl dovolenou.
admin před 7 lety 0 Odpovědět

Re:Re:vklady legend
VÁŽENÝ PANE INŽENÝRE - OPĚT NEMOHU U NĚKTERÝCH SLOV VKLÁDAT NOVÁ DATA = LEGENDY, NAPŘ.: Legenda Dle písmen Rozlišovat diakritiku Pouze celá slova × Upravit slovo ROUP !!! Přidat legendu STŘEVNÍ PARAZIT !!! Ale !!! => po rozkliknutí přidat je celá stránka plná textu (viz níže) a další text už nepřijímá, protože se dole ze stránky ztratí možnost vám ji odeslat a tím vložit. Prostě text se automaticky nedoplní a zmizí. Už jsem se to pokoušela poslat asi 3x. DROBNÝ HLÍST CIZOPASÍCÍ VE STŘEVECH Upravit Odstranit CIZOPASNÝ HLÍST Upravit Odstranit ČERV Upravit Odstranit STŘEVNÍ PARAZIT upravit odstranit Veškeré Vámi provedené změny budou zaznamenány, ale projeví se až po schválení editorem tohoto slovníku. páčko - mp
BABIČKA BERLIČKA před 7 lety 0 Odpovědět

PŘÍKLAD
PŘÍKLAD: OBINADLO Upravit • FÁČ • OBVAZ DNE 10.08.2017 JSEM "UPRAVILA" = PŘIDALA = 3.PŘÍSPĚVEK "ELASTICKÝ OBVAZ" Z KŘÍŽOVKY V ČASOPISU RODINA DNES Č.21 Z 2.ČERVNA 2017 ... A DOSUD TO TAM NENÍ. JAK DLOUHO MÁM ZKOUŠET, ZDA TO UVEDETE ??? TĚCH ÚDAJŮ Z TOHOTO ČÍSLA JSEM VÁM POSLALA ALE MNOHEM VÍCE ... A TAKÉ NIC !!! PÁČKO MP
BABIČKA BERLIČKA před 7 lety 0 Odpovědět

dotazy
VÁŽENÍ, OTÁZKA Č.1 KDYKOLIV CHCI ZKONTROLOVAT TO, CO JSEM VČERA / PŘEDEVČÍREM / PŘEDPŘEDEVČÍREM ... VLOŽILA JAKO NOVÉ, TAK TO HLÁSÍ: "Ve slovníku nebyl nalezen žádný výraz odpovídající parametrům vyhledávání." => TO NECHÁPU, TAK TAM DOPIŠTE AUTOMATICKY "ZATÍM NESCHVÁLENO" NEBO NĚCO TOMU PODOBNÉHO. JINAK SI STÁLE MUSÍM MYSLET, ŽE JSTE TO ANI NEPŘIJALI. NĚJAK TOMU ASI NEROZUMÍM A CHTĚLA BYCH MÍT JASNO. DÍKY PŘEDEM ZA ODPOVĚĎ. DOTAZ Č.2: LIMITUJETE NĚJAK MNOŽSTVÍ VKLÁDANÝCH ÚDAJŮ ??? MÁM RÁDA JASNO A ODŠKRTÁVÁM SI SCHVÁLENÉ, ALE TÍMTO ZPŮSOBEM MÁM - BOHUŽEL - KOLEM SEBE A PC - MRAKY PAPÍRŮ = KŘÍŽOVEK, ZE KTERÝCH VYBÍRÁM VHODNÉ A DOSUD NEUVEDENÉ ÚDAJE A NEMOHU JE ANI ZALOŽIT ANI VYHODIT. PÁČKO MP ING. MILENA PROKOPOVÁ milena.prokop@seznam.cz
babička berlička před 7 lety 0 Odpovědět

MAX. ČAS. DÉLKA TRVÁ VLOŽENÍ DO SYSTÉMU ?
VÁŽENÍ, KDY A JAK SE DOZVÍM, ŽE JSTE "MOJE" VYLUŠTĚNÉ ÚDAJE (OTÁZKY A ODPOVĚDI) PŘIJALI A VLOŽILI DO SYSTÉMU ? NIKDE NENÍ UVEDENO - ZPRACOVÁVÁNO / KONTROLOVÁNO / NESCHVÁLENO / NEPOVOLENO / APOD., TAKŽE TO ANI NEJDE MNOU ZKONTROLOVAT. JAK SE V TOM PAK MÁME VYZNAT ??? PÁČKO - MP
BABIČKA BERLIČKA před 7 lety 0 Odpovědět

přihlašení
proč i když mám zaplaceno nejde příhlásit heslo ijméno je spravně
has před 7 lety 0 Odpovědět

Re:přihlašení
Jaké je Vaše přihlašovací jméno? pošlete do mailu: roman@formular.sk
admin před 7 lety 0 Odpovědět

Re:Re:přihlašení
pokoruda před 7 lety 0 Odpovědět

Re:Re:Re:přihlašení
VIP máte platné do 8.8. 2018. V případě, že to nejde zkuste změnit heslo. Pod přihlášením máte kolonku: zapomenuté heslo. V případě pokud to nepůjde tak Vás vymažu a znovu se zaregistrujete a členství Vám bezplatně přiřadíme.
admin před 7 lety 0 Odpovědět

Re:Re:Re:Re:přihlašení
I TAK TO NEJDE
pokoruda před 7 lety 0 Odpovědět

Re:Re:Re:Re:Re:přihlašení
Nyní Vám vymažu účet. Zaregistrujte se znovu a přidám vám VIP členství.
admin před 7 lety 0 Odpovědět

« 1 6 7 8 9 10 11 12 15 19 »

Novinka

Nová čísla v prodeji !

Více informací

Slovník


Podle písmen

Vadí Vám reklamy? Staňte se členem křížovkářského klubu.

Forum

Rady, návody, diskuze... o křížovkách

Vstoupit

Křížovkářský klub

Bez reklam
5000 křížovek
1500 sudoku
10 nových každý den

150 Kč / rok

Objednat

Online hry

fifteen

Hrát
Počet návštěvníků: 41 950 807
5543 dnes (23 online)
Počet registrovaných uživatelů: 21 226